Vastgoed en advies pakketten

Bent u bezig met de opnames van een MJOP? Maar bent u ook geïnteresseerd in de uitkomsten van een herbouwwaarde taxatie, energieprestatieadvies of advies op gebied van brandveiligheid? Mocht u geïnteresseerd zijn in meerdere diensten, dan zorgen wij voor een goed samengesteld vastgoed en advies pakket. Samen met u gaan wij in overleg wat voor u de meest interessante combinatie van diensten is.

Deze diensten zijn volledig gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen wij in al uw behoeftes voorzien en hoeft u geen zaken dubbel te doen. Het is een rekensommetje waard…

Contact voor vastgoed en advies pakketten

Wij realiseren ons dat voldoende informatie belangrijk is om de juiste keuze en combinaties te maken. Uiteraard helpen wij u graag met deze keuze. Mocht u interesse hebben in een adviesgesprek rondom een vastgoed pakket of ontvangt u graag een offerte maak dan gebruik van onderstaand offerte formulier.

Projecten aankoopkeuringen

Vastgoed en advies pakketten? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een vastgoed en advies pakket? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere terreinen. Op deze manier kunnen wij na het oriëntatie gesprek een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels