Vastgoed management

Complete kennis en kunde op het gebied van vastgoed management

Technisch beheer van uw vastgoedobject of vastgoedportefeuille vergt een gedegen markt- en materiaalkennis. SB Vastgoed adviseert in het totale onderhouds- en beheertraject en voert desgewenst de directie over de uitvoering. Activiteiten die in dit kader kunnen plaatsvinden zijn: het maken van een jaarbegroting, werkomschrijving, aannemersselectie, offerteaanvraag en offertebeoordeling, opdrachtverstrekking, toezicht, oplevering, administratieve afhandeling en het actualiseren van de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Ook aspecten als tijdelijke huisvesting, het maken van brochures en het organiseren van informatieavonden kunnen door ons worden overgenomen.

Activiteiten die in dit kader kunnen plaatsvinden zijn:

Het maken van een jaarbegroting, werkomschrijving, aannemersselectie, offerteaanvraag en offertebeoordeling, opdrachtverstrekking, toezicht, oplevering, administratieve afhandeling en het actualiseren van de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Ook aspecten als tijdelijke huisvesting, het maken van brochures en het organiseren van informatieavonden kunnen door ons worden overgenomen.

Projecten vastgoedmanagement

Vastgoed management? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in vastgoed management? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaornder het vastgoed management. Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels