Vastgoedsturing

Vastgoedsturing

De samenhang tussen toekomstvisie, vastgoed strategie, beleid en uitvoering staat hierbij centraal. Vastgoedsturing begint bij het zoeken naar de samenhang tussen visie en uitvoering. Waarbij strategie en beleid de tussenliggende factoren zijn. Bij vastgoedsturing is een inzicht in die onderlinge samenhang altijd de start van een dynamisch traject. Dat een goede samenwerking met u als opdrachtgever, maar ook met medewerkers en andere betrokkenen daarbij de sleutel vormt om te komen tot een efficiënt proces, een bevredigend eindresultaat en een breed draagvlak, hebben wij ondertussen meerdere malen ervaren.

Projecten vastgoedsturing

Vastgoedsturing? Hoe werken wij?

Een van de belangrijkste punten van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners.

Bent u geïnteresseerd in vastgoedsturing?

Dan gaan wij met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaronder op het gebied van vastgoedsturing. Door continu betrokken te zijn bij onze klant kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels