Vastgoed diensten | SB Vastgoed

Herbouwwaarde taxatie

Veelgevraagd zijn taxaties van huizen, bedrijfsgebouwen, scholen, monumenten en zorginstellingen. Maar wat is de reden dat u een taxatierapport laat opstellen?

MJOP

Het meerjarenonderhoudsplan is de absolute specialisatie van SB Vastgoed. Een grondige inspectie en conditiemeting van uw objecten vormt de basis van elk MJOP.

Vastgoed
management

Complete kennis en kunde op het gebied van vastgoed management. Technisch beheer van uw vastgoedobject of vastgoedportefeuille vergt een gedegen markt- en materiaalkennis.

Vastgoedsturing

De samenhang tussen toekomstvisie, vastgoed strategie, beleid en uitvoering staat hierbij centraal. Vastgoedsturing begint bij het zoeken naar de samenhang tussen visie en uitvoering.

Herbestemming

Historische gebouwen zijn een belangrijk onderdeel van de identiteit van een stad, dorp of wijk. Toch verliezen deze gebouwen vaak hun functie en dreigen te vervallen.

Bouwtechnisch advies

Bespaar kosten en tijd en lever niet in op kwaliteit. SB Vastgoed is gespecialiseerd in bouwtechnisch advies en bouwtechnisch onderzoek.

Bouwkundige inspectie en inventarisatie

Inventarisatie en bouwkundige inspectie gebeurt met behulp van tekeningen en opnames ter plaatse, indien van toepassing met gebruik van elektronische afstandsmeters en volgens de NEN-2580.

Vastgoed en advies pakketten

Bent u bezig met de opnames van een MJOP? Maar bent u ook geïnteresseerd in de uitkomsten van een herbouwwaarde taxatie, energieprestatieadvies of advies op gebied van brandveiligheid?

Aankoopkeuringen

Het belang van aankoopkeuringen wordt wel eens onderschat. Aankoopkeuringen zijn van belang voor de bepaling van het huidige onderhoudsniveau én voor de inschatting van onderhoudskosten in de toekomst.