Bouwtechnisch advies

Bespaar kosten en tijd en lever niet in op kwaliteit. SB Vastgoed is gespecialiseerd in bouwtechnisch advies en bouwtechnisch onderzoek. Wij onderzoeken de meest uiteenlopende klachten of gebreken op detailniveau. Bekend voorbeeld is het onderzoek naar aanleiding van problemen met vocht in een gebouw met appartementen.

Uiteraard is het mogelijk om naar aanleiding van het bouwtechnisch onderzoek te adviseren over het mogelijk oplossen van de geconstateerde problemen.

Projecten herbouwwaarde taxatie

Bouwtechnisch advies? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een bouwtechnisch advies en bouwtechnisch onderzoek? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere terreinen. Op deze manier kunnen wij na het oriëntatie gesprek een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels