Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)

Het meerjarenonderhoudsplan is de absolute specialisatie van SB Vastgoed. Een grondige inspectie en conditiemeting van uw objecten vormt de basis van elk MJOP. Onze gecertificeerde medewerkers voeren de inspecties uit op basis van de NEN 2767 norm. Hierbij maken we zowel de bouwkundige als de installatietechnische staat zichtbaar.

Vanuit dit inspectierapport kunnen we zeer concreet adviseren over de jaarbegrotingen die een optimale staat van uw vastgoed voor lange tijd, indien gewenst tot 50 jaar, garanderen. We bekijken natuurlijk ook de financiële plannen waarmee scenario’s kunnen worden doorgerekend. Voor het opstellen van het onderhoudsplan maken wij gebruik van meerdere gangbare geautomatiseerde planningssystemen, waaronder IBIS Main en O-Prognose.

 

Beheer van de meerjarenonderhoudsplanning

Naast het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan verzorgen wij ook het jaarlijkse beheer van het MJOP. Door middel van gerichte en efficiënte herinspecties voorzien wij u van advies en komen we samen tot een taakstellende jaarbegroting voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft uw meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) actueel.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op allerlei gebieden, waaronder het meerjarenonderhoudsplan.

 

Meerjarenonderhoudsbegroting MJOB
Naast het MJOP gaan wij ook met u om de tafel zitten voor een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over het meerjarenonderhoudsplan of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

woonbedrijf eindhoven logo

WONINGCORPORATIE WOONBEDRIJF EINDHOVEN

Inspectie 20.000 woningen

vbt

VB&T

MJOP en taxaties tbv VvE’s

lvo

LVO

MJOP - Limburgse middelbare schoolgebouwen.

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec