Bouwkundige inspectie en inventarisatie

Inventarisatie en bouwkundige inspectie gebeurt met behulp van tekeningen en opnames ter plaatse, indien van toepassing met gebruik van elektronische afstandsmeters en volgens de NEN-2580. Ook kan een asbestinventarisatie worden uitgevoerd.

Inspecties op basis van de NEN-2767 norm worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers. Een brandveiligheidsinspectie behoort tot de mogelijkheden.

RgdBOEI methode

De RgdBOEI methode is de geïntegreerde inspectiemethodiek van de RGD (RijksGebouwenDienst). Een boei inspectie staat voor: Brandveiligheid, Onderhoud, Energie en Inzicht. Het voldoen aan de wet- en regelgeving op deze gebieden wordt met deze methodiek gecombineerd. Vervolgens kan het instandhoudingsproces van een gebouw worden georganiseerd op basis van een integrale, efficiënte en doelmatige afweging van de aspecten op zowel B, O, E als I/gebied. Deze werkwijze is bruikbaar voor zowel strategisch voorraadbeleid als keuzes op objectniveau. Medewerkers van SB Vastgoed zijn gecertificeerd RgdBOEI inspecteur en adviseur.

Projecten herbouwwaarde taxatie

Bouwkundige inspectie en inventarisatie? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een bouwkundige inspectie? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaronder de bouwkundige inspecties.

RgdBOEI inspecteurs

Naast dat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold zijn ze ook gecertificeerde RgdBOEI inspecteurs en adviseurs. Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels