Herbouwwaarde Taxatie

SB Vastgoed heeft veel ervaring met het bepalen van herbouwwaarde taxaties. Veelgevraagd zijn taxaties van huizen, bedrijfsgebouwen, scholen, monumenten en zorginstellingen. Maar wat is de reden dat u een taxatierapport laat opstellen? Met een herbouwwaarde taxatie voorkomt u een te hoge verzekeringspremie of een onderverzekering bij schade. Ook de subsidie voor het onderhoud van monumentale panden hangt af van de herbouwwaarde taxatie.

Daarnaast kunnen wij vaststellen wat het daadwerkelijke schadebedrag is bij ongevallen.

Wettelijk geldige herbouwwaarde taxatie

De taxatierapporten van SB Vastgoed voldoen aan alle richtlijnen en eisen. Zo ook de eisen conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. Een herbouwwaarde taxatie wordt geaccepteerd door verzekeraars ten behoeve van onder andere opstal- en brandverzekeringen. Onze taxatie-expert Sjef Bakels is Register-Taxateur VRT.

Taxatie monumentale panden

De subsidie voor een monument wordt bepaald op basis van de herbouwwaarde taxatie. Een goed taxatierapport is belangrijk voor het toekennen van een BRIM-subsidie voor de onderhoud van het monument. De taxatie van rijksmonumenten van SB Vastgoed voldoet aan de eisen conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek.

De herbouwwaarde bepalen

SB Vastgoed levert herbouwwaarde taxaties voor onder andere kantoorgebouwen, scholen, woningen, zorginstellingen, horecapanden en monumentale panden. Het taxatierapport herbouwwaarde dient voor verzekeringsdoeleinden. Bijvoorbeeld voor opstalverzekering en brandverzekering. Met een dergelijk rapport is er na een brand geen discussie over de waarde van het pand. Een eigenaar van een pand is er bij gebaat om een herbouwwaarde taxatierapport op te laten stellen. Wilt u graag de herbouwwaarde laten vaststellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Wetswijziging voor VVE's

De Tweede Kamer heeft in 2017 ingestemd met de Wet verbetering functioneren van verenigingen van eigenaars. Dat betekent dat deze VVE's verplicht geld opzij moeten zetten voor noodzakelijk onderhoud. Zij moeten dus sparen op basis van een actueel onderhoudsplan of een bedrag reserveren van minimaal 0,5% van de herbouwwaarde. SB Vastgoed kan hierbij helpen door het opstellen van een onderhoudsplan of een taxatierapport van de herbouwwaarde.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Herbouwwaarde taxatie? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een herbouwwaarde taxatie? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere terreinen, waaronder de herbouwwaarde taxatie. Door continu betrokken te zijn bij onze klant kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact

Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de herbouwwaarde taxatie of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Herbouwwaarde taxatie

vbt

VB&T

MJOP en taxaties tbv VvE’s

trudo eindhoven

TRUDO EINDHOVEN

Bouwtechnokeuringen slimmer kopen

diverse panden zuid oost brabant

DIVERSE PANDEN ZUID-OOST BRABANT

Taxaties Herbouwwaarde

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec