Aankoopkeuringen

Het belang van aankoopkeuringen wordt wel eens onderschat

Aankoopkeuringen zijn van belang voor de bepaling van het huidige onderhoudsniveau én voor de inschatting van onderhoudskosten in de toekomst. Het aankoopkeuringsrapport dat door ons volgens alle normen wordt gemaakt, wordt veelal gebruikt bij de onderhandeling over de aankoop van de betreffende woning of bedrijfsruimte. Daarnaast geeft het u een goed inzicht in de benodigde herstelkosten van uw aankoop. Ook interessant voor woningcorporaties met een Slimmer Kopen Plan of Woongarant Plan.

Projecten aankoopkeuringen

Aankoopkeuringen woning? Hoe werken wij?

Een van de belangrijkste punten van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in het onderhoudsniveau van uw woning of bedrijfsruimte? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaronder de aankoopkeuringen. Door continu betrokken te zijn bij onze klant kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels