Pakketten - SB Vastgoed

Bent u bezig met de opnames van een MJOP? Maar bent u ook geïnteresseerd in de uitkomsten van een herbouwwaarde taxatie, energieprestatieadvies of advies op gebied van brandveiligheid? Mocht u geïnteresseerd zijn in meerdere diensten, dan zorgen wij voor een goed samengesteld vastgoed en advies pakket. Samen met u gaan wij in overleg wat voor u de meest interessante combinatie van diensten is.

Deze diensten zijn volledig gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen wij in al uw behoeftes voorzien en hoeft u geen zaken dubbel te doen. Het is een rekensommetje waard...

 

Contact voor vastgoed en advies pakketten

Wij realiseren ons dat voldoende informatie belangrijk is om de juiste keuze en combinaties te maken. Uiteraard helpen wij u graag met deze keuze. Mocht u interesse hebben in een adviesgesprek rondom een vastgoed pakket of ontvangt u graag een offerte maak dan gebruik van onderstaand offerte formulier.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Vastgoed en Advies pakketten? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een vastgoed en advies pakket? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere terreinen. Op deze manier kunnen wij na het oriëntatie gesprek een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de vastgoed en advies pakketten of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Vastgoed en Advies pakketten

woningbouwcorporatie helpt elkander

WONINGBOUWCORPORATIE HELPT ELKANDER

Actualisatie MJOP woningbezit

vbt

VB&T

MJOP en taxaties tbv VvE’s

diverse panden zuid oost brabant

DIVERSE PANDEN ZUID-OOST BRABANT

Taxaties Herbouwwaarde

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec