Herbestemming - onderzoek op maat

Historische gebouwen zijn een belangrijk onderdeel van de identiteit van een stad, dorp of wijk

Toch verliezen deze gebouwen vaak hun functie en dreigen te vervallen. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij die door de jaren heen omringd is geraakt door gebouwen en nu wordt gebruikt als restaurant. Om verval tegen te gaan is herbestemming vaak een uitstekende oplossing.

Herbestemming vastgoed

Voor het bepalen van een herbestemming van bijvoorbeeld cultureel erfgoed biedt een herbestemmingsonderzoek uitkomst. Tekeningen, berekeningen en opnames ter plaatse worden gebruikt om de haalbaarheid te onderzoeken. Ook wordt er gekeken of er subsidies beschikbaar zijn voor een herbestemming.

Herbestemming? Hoe werken wij?

Een van de belangrijkste punten van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in herbestemming van uw vastgoed? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op het gebied van het herbestemmingsonderzoek en andere terreinen. Door continu betrokken te zijn bij onze klant kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels