Roeland van Witzenburg haalt post-HBO-diploma

Roeland van Witzenburg heeft de post-HBO-opleiding Transformeren en Herbestemmen aan de HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) met succes afgerond.

Door middel van een praktijkcase is de herbestemming voor een gemeentelijk monument in Helmond onderzocht. Het doel is om het monument voor de toekomst te behouden, door het realiseren van een duurzame gebruiksfunctie in het pand met een kostendekkende gebouwexploitatie.
Het onderzoek omvatte zowel een bouwhistorische als een bouwtechnische opname en we hebben een haalbaarheidsonderzoek naar de mogelijkheden gedaan. Hierbij zijn verschillende varianten op ruimtelijke en financiële mogelijkheden onderzocht, die hebben geleid tot een schetsontwerp en een concreet stappenplan voor verdere ontwikkeling.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Vastgoed onderhoud (RGO) procesbegeleiding

SB Vastgoed zoekt personeel!

SB Vastgoed is op zoek naar: Bouwkundige en installatietechnische inspecteurs Gediplomeerde EPA-adviseurs Ben jij een bouwkundig en installatietechnisch inspecteur? Wij zijn op zoek naar bouwkundige

Lees meer »
Bouwtechnisch advies

EPG gecertificeerd

Sinds 25 oktober 2017 beschikt SB Vastgoed over een actueel EPG certificaat. Dat betekent dat we aan de actuele nationale beoordelingsrichtlijn BRL 9500 voldoen voor energieprestatieadvisering.

Lees meer »