Meerjarenonderhoudspan (MJOP)

Meerjarenonderhoudsplan

Het meerjarenonderhoudsplan is de absolute specialisatie van SB Vastgoed. Een grondige inspectie en conditiemeting van uw objecten vormt de basis van elk MJOP. Onze gecertificeerde medewerkers voeren de inspecties uit op basis van de NEN 2767 norm. Hierbij maken we zowel de bouwkundige als de installatietechnische staat zichtbaar.

Vanuit dit inspectierapport kunnen we zeer concreet adviseren over de jaarbegrotingen die een optimale staat van uw vastgoed voor lange tijd, indien gewenst tot 50 jaar, garanderen. We bekijken natuurlijk ook de financiële plannen waarmee scenario’s kunnen worden doorgerekend. Voor het opstellen van het onderhoudsplan maken wij gebruik van meerdere gangbare geautomatiseerde planningssystemen, waaronder IBIS Main en O-Prognose.

Beheer van de meerjarenonderhoudsplanning

Naast het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan verzorgen wij ook het jaarlijkse beheer van het MJOP. Door middel van gerichte en efficiënte herinspecties voorzien wij u van advies en komen we samen tot een taakstellende jaarbegroting voor de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. Zo blijft uw meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) actueel.

Meerjarenonderhoudsplan projecten

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op allerlei gebieden, waaronder het meerjarenonderhoudsplan.

Meerjarenonderhoudsbegroting MJOB

Naast het MJOP gaan wij ook met u om de tafel zitten voor een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

Wat anderen over ons zeggen

Contact

Mocht u interesse hebben in een woningscan voor energie besparen of meer informatie willen over of onze manier van werken, neem dan contact met ons op.
0492 – 472 444

Sjef Bakels