SB Vastgoed zoekt personeel!

SB Vastgoed is op zoek naar:

  • Bouwkundige en installatietechnische inspecteurs
  • Gediplomeerde EPA-adviseurs

Ben jij een bouwkundig en installatietechnisch inspecteur?

Wij zijn op zoek naar bouwkundige en installatietechnisch inspecteurs met ervaring in het opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen. Als inspecteur dien je te zijn opgenomen in het register van Sertum. Daarnaast is het zeer gewenst als je werkervaring hebt met het software programma O-Prognose.

Ben jij een gediplomeerde EPA-adviseur?

SB Vastgoed is op zoek naar gediplomeerde EPA-adviseurs voor het opstellen van energielabels en verduurzamingsadviezen. Wanneer jij kennis van en ervaring met VABI-software hebt, is dit zeer gewenst.

Interesse? Wij zijn altijd op zoek naar inspecteurs en adviseurs. Dit kan op basis van indiensttreding of op zzp-basis. Heb jij vragen over de vacature of ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande functies? Neem dan contact op met Sjef Bakels. Je kunt hem bereiken op 0492-472444 of info@sbvastgoed.nl. Wij zien jouw telefoontje of e-mail graag verschijnen.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Bouwtechnisch advies

EPG gecertificeerd

Sinds 25 oktober 2017 beschikt SB Vastgoed over een actueel EPG certificaat. Dat betekent dat we aan de actuele nationale beoordelingsrichtlijn BRL 9500 voldoen voor energieprestatieadvisering.

Lees meer »