Woningscan voor energie besparen

De voordelen van energie besparen

Een woningscan voor energie besparen heeft veel voordelen. Door betere isolatie blijft de warmte beter in huis. Zo wordt uw woning comfortabeler. Ook draagt u bij aan een beter milieu. Omdat u minder energie hoeft te verspillen aan het warm stoken van uw huis, worden er ook kosten bespaard.

Een energiezuinig huis heeft ook invloed op het energielabel dat uw huis krijgt indien u het in de toekomst wilt verkopen. SB Vastgoed kan u ook helpen bij het aanmaken van een energielabel. Wilt u meer weten over onderhoud voor een woningcomplex? Bekijk onze dienst meerjarenonderhoudsplan.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Woningscan? Hoe werken wij?

Wij maken met u een afspraak en bespreken uw wensen. Wilt u eerst wat meer informatie over hoe wij een woningscan uitvoeren? Dan kan daar ook een afspraak voor worden gemaakt. SB vastgoed heeft verschillende kernwaarden en één daarvan is betrokkenheid. Wij proberen met u in gesprek te gaan over hoe u het beste uw pand kunt onderhouden. Wij geven u voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op allerlei gebieden, waaronder de woningscan.

 

Onderhoud voor een woning
Naast het advies voor de onderhoud van een woning leveren wij ook energielabels. Als u van plan bent om uw pand te verkopen, dan kan een onderhoudsadvies gecombineerd worden met het aanmaken van een energielabel.

 

Contact
Heeft u interesse in een woningscan voor energie besparen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons. U kunt ook een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec