Vastgoedsturing

De samenhang tussen toekomstvisie, vastgoed strategie, beleid en uitvoering staat hierbij centraal. Vastgoedsturing begint bij het zoeken naar de samenhang tussen visie en uitvoering. Waarbij strategie en beleid de tussenliggende factoren zijn. Bij vastgoedsturing is een inzicht in die onderlinge samenhang altijd de start van een dynamisch traject. Dat een goede samenwerking met u als opdrachtgever, maar ook met medewerkers en andere betrokkenen daarbij de sleutel vormt om te komen tot een efficiënt proces, een bevredigend eindresultaat en een breed draagvlak, hebben wij ondertussen meerdere malen ervaren.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Vastgoedsturing? Hoe werken wij?

Een van de belangrijkste punten van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in vastgoedsturing? Dan gaan wij met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaronder op het gebied van vastgoedsturing. Door continu betrokken te zijn bij onze klant kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over het vastgoedsturing of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Vastgoedsturing

woonbedrijf eindhoven logo

WONINGCORPORATIE WOONBEDRIJF EINDHOVEN

Inspectie 20.000 woningen

vve rijnbeekstraat venlo

VVE RIJNBEEKSTRAAT VENLO

Betononderzoek

warande zeist

WARANDE ZEIST

MJOP van diverse verpleeghuizen.

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec