Vastgoedmanagement

Complete kennis en kunde op het gebied van vastgoed management. Technisch beheer van uw vastgoedobject of vastgoedportefeuille vergt een gedegen markt- en materiaalkennis. SB Vastgoed adviseert in het totale onderhouds- en beheertraject en voert desgewenst de directie over de uitvoering. Activiteiten die in dit kader kunnen plaatsvinden zijn: het maken van een jaarbegroting, werkomschrijving, aannemersselectie, offerteaanvraag en offertebeoordeling, opdrachtverstrekking, toezicht, oplevering, administratieve afhandeling en het actualiseren van de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Ook aspecten als tijdelijke huisvesting, het maken van brochures en het organiseren van informatieavonden kunnen door ons worden overgenomen.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Vastgoed management? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in vastgoed management? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaornder het vastgoed management. Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over vastgoed management of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Vastgoedmanagement

woonbedrijf eindhoven logo

WONINGCORPORATIE WOONBEDRIJF EINDHOVEN

Inspectie 20.000 woningen

vve rijnbeekstraat venlo

VVE RIJNBEEKSTRAAT VENLO

Betononderzoek

warande zeist

WARANDE ZEIST

MJOP van diverse verpleeghuizen.

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec