Vastgoed Onderhoud Procesbegeleiding

Bij vastgoed onderhoud wordt samenwerken met hoofdletters geschreven. Een resultaatgericht vastgoed onderhoudsplan of een prestatie-overeenkomst vormt de basis onder onze samenwerking. Vooraf weten wat we van elkaar mogen verwachten, afspraken duidelijk in een kader vastleggen, zonder de flexibiliteit uit het oog te verliezen. Omdat wij een resultaat gericht onderhoud (RGO) als eindprestatie nastreven, praten we over een partnership en al lang niet meer over de traditionele opdrachtgever – opdrachtnemer relatie. Wij zorgen ervoor dat u meer inzicht krijgt in het organiseren van het onderhoud van uw vastgoed. Wij gaan voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Onaangename financiële verrassingen zijn verleden tijd.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Vastgoed onderhoud (RGO) procesbegeleiding? Hoe werken wij?

Een van de belangrijkste punten van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een resultaatgericht vastgoedonderhoud? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een duurzaam en compleet advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op allerlei gebieden, waaronder het vastgoed onderhoud.

 

Onderhoudsplan
Na een oriënterend gesprek kunnen wij een gedegen onderhoudsplan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over resultaatgericht vastgoed onderhoud of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Vastgoed onderhoud (RGO) procesbegeleiding

woonbedrijf eindhoven logo

WONINGCORPORATIE WOONBEDRIJF EINDHOVEN

Inspectie 20.000 woningen

vve rijnbeekstraat venlo

VVE RIJNBEEKSTRAAT VENLO

Betononderzoek

warande zeist

WARANDE ZEIST

MJOP van diverse verpleeghuizen.

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec