Bouwkundige Inspectie en Inventarisatie

Inventarisatie en bouwkundige inspectie gebeurt met behulp van tekeningen en opnames ter plaatse, indien van toepassing met gebruik van elektronische afstandsmeters en volgens de NEN-2580. Ook kan een asbestinventarisatie worden uitgevoerd.

Inspecties op basis van de NEN-2767 norm worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers. Een brandveiligheidsinspectie behoort tot de mogelijkheden.

 

RgdBOEI methode

De RgdBOEI methode is de geïntegreerde inspectiemethodiek van de RGD (RijksGebouwenDienst). Een boei inspectie staat voor: Brandveiligheid, Onderhoud, Energie en Inzicht. Het voldoen aan de wet- en regelgeving op deze gebieden wordt met deze methodiek gecombineerd. Vervolgens kan het instandhoudingsproces van een gebouw worden georganiseerd op basis van een integrale, efficiënte en doelmatige afweging van de aspecten op zowel B, O, E als I/gebied. Deze werkwijze is bruikbaar voor zowel strategisch voorraadbeleid als keuzes op objectniveau. Medewerkers van SB Vastgoed zijn gecertificeerd RgdBOEI inspecteur en adviseur.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Bouwkundige inspectie en inventarisatie? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een bouwkundige inspectie? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaronder de bouwkundige inspecties.

 

RgdBOEI inspecteurs
Naast dat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold zijn ze ook gecertificeerde RgdBOEI inspecteurs en adviseurs. Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de een bouwkundige inspectie of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:

Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Bouwkundige inspectie en inventarisatie

vbt

VB&T

MJOP en taxaties tbv VvE’s

vve rijnbeekstraat venlo

VVE RIJNBEEKSTRAAT VENLO

Betononderzoek

domein wonen eindhoven

DOMEIN WONEN EINDHOVEN

Bouwtechnokeuringen en koopgarantplan.

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec