Energieadvies en Duurzaamheidsadvies

SB Vastgoed is volledig gecertificeerd voor het uitvoeren van keuringen met betrekking tot energielabels. Of het nu gaat om energielabels voor woningen of voor utiliteitsbouw (kantoren, winkels, bedrijfsgebouwen). SB Vastgoed helpt u hierbij als EPA adviseur.

Wij verlenen een gericht Energie Prestatie Advies op basis van een objectieve en grondige beoordeling van de bouwkundige staat van uw gebouw. Daarnaast gebruikt SB Vastgoed onder andere VABI als online managementtool voor het beheren en muteren van energielabels. Met dit energieadvies als uitgangspunt is energiebesparing en dus kostenbesparing mogelijk.

Energieadviesbureau

Bij de verkoop of bij verhuur van een pand is de eigenaar verplicht om een energielabel op te stellen. De eigenaar geeft het label af bij de overdracht en vervolgens gaat de nieuwe eigenaar (of nieuwe huurder) van alles veranderen aan het pand. Het label klopt dan in feite niet meer. Een nieuwe ketel kan bijvoorbeeld al behoorlijk veel invloed hebben. Ons energieadviesbureau maakt voor u een officieel energielabel aan. Dit energielabel kunnen wij als u dat wenst optimaliseren als er iets is veranderd aan het pand. SB Vastgoed maakt maatwerkadvies voor u om energie te besparen.

Duurzaamheidsadvies

Bij duurzaamheidsadvies biedt SB Vastgoed als energieadviesbureau hulp met het zuiniger maken van panden. In het licht van structurele verduurzaming van gebouwen maken wij gebruik van instrumenten als de Energiescan, binnenklimaatadvies, Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplanning (DMOP) en GPR. Het energiemaatwerkadvies gaat over middelen die helpen bij het verduurzamen, zoals isolatie, een nieuwe ketel en zonnepanelen. In het rapport laten we duidelijk zien welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn, compleet met rendementen en terugverdientijden. SB Vastgoed heeft alle specialismen in eigen huis. Of het nu gaat om het energielabel aanvragen voor de verkoper of een duurzaamheidsadvies voor de koper: bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs, wij helpen u graag verder.

Wij zijn gecertificeerd!

Download ons EPG Certificaat 

EPG-Certificaat-SB-Vastgoed.pdf


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Energieadvies en duurzaamheidsadvies? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in energieadvies of duurzaamheidsadvies? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op allerlei terreinen, waaronder het duurzaam vastgoed.

 

Epa label
Onze epa adviseur levert een gericht Energie Prestatie Advies (epa label) op basis van zijn beoordelingen. Op deze manier kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over energieadvies of duurzaamheidsadvies of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Energieadvies en Duurzaamheidsadvies

DHVM

DHVM VASTGOEDMANAGEMENT

Energielabel, NEN 2580-meting en MJOP

woningbouwcorporatie helpt elkander

WONINGBOUWCORPORATIE HELPT ELKANDER

Actualisatie MJOP woningbezit

automotive campus nl te helmond

AUTOMOTIVECAMPUSNL TE HELMOND

Energielabel Utiliteitsbouw (EPA-U)

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec