Bouwtechnisch Advies

Bespaar kosten en tijd en lever niet in op kwaliteit. SB Vastgoed is gespecialiseerd in bouwtechnisch advies en bouwtechnisch onderzoek. Wij onderzoeken de meest uiteenlopende klachten of gebreken op detailniveau. Bekend voorbeeld is het onderzoek naar aanleiding van problemen met vocht in een gebouw met appartementen.

Uiteraard is het mogelijk om naar aanleiding van het bouwtechnisch onderzoek te adviseren over het mogelijk oplossen van de geconstateerde problemen.

Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen




Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Bouwtechnisch advies? Hoe werken wij?

Een van de drie kernwaarden van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in een bouwtechnisch advies en bouwtechnisch onderzoek? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere terreinen. Op deze manier kunnen wij na het oriëntatie gesprek een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de bouwtechnisch advies en bouwtechnisch onderzoek of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Bouwtechnisch advies

vbt

VB&T

MJOP en taxaties tbv VvE’s

vve rijnbeekstraat venlo

VVE RIJNBEEKSTRAAT VENLO

Betononderzoek

domein wonen eindhoven

DOMEIN WONEN EINDHOVEN

Bouwtechnokeuringen en koopgarantplan.

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec