Aankoopkeuringen

Het belang van aankoopkeuringen wordt wel eens onderschat. Aankoopkeuringen zijn van belang voor de bepaling van het huidige onderhoudsniveau én voor de inschatting van onderhoudskosten in de toekomst. Het aankoopkeuringsrapport dat door ons volgens alle normen wordt gemaakt, wordt veelal gebruikt bij de onderhandeling over de aankoop van de betreffende woning of bedrijfsruimte. Daarnaast geeft het u een goed inzicht in de benodigde herstelkosten van uw aankoop. Ook interessant voor woningcorporaties met een Slimmer Kopen Plan of Woongarant Plan.


Betrokkenheid

SB Vastgoed is betrokken bij zowel haar klanten als bij haar medewerkers. SB Vastgoed is een gesprekspartner en niet alleen maar adviseur.

Compleet & Duurzaam Advies

Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op allerlei terreinen. Bouwkundige, technische en financiële aspecten nemen wij mee in ons advies.

Normen en Waarden

Onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! Dat zijn de normen en waarden waar wij bij SB Vastgoed voor staan.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of mail ons op info@sbvastgoed.nl

Aankoopkeuringen woning? Hoe werken wij?

Een van de belangrijkste punten van SB vastgoed is betrokkenheid, want wij zijn naast adviseurs ook gesprekspartners. Bent u geïnteresseerd in het onderhoudsniveau van uw woning of bedrijfsruimte? Dan gaan wij samen met u in gesprek om al uw wensen te inventariseren en de randvoorwaarden te bepalen. Wij gaan voor een compleet en duurzaam advies en scholen onze medewerkers dan ook regelmatig bij op meerdere gebieden, waaronder de aankoopkeuringen. Door continu betrokken te zijn bij onze klant kunnen wij een gedegen plan opstellen waar beide partijen volledig achter staan. Wij staan voor onafhankelijk, transparant, respectvol en integer advies! En dat zorgt ervoor dat wij het gewenste resultaat behalen.

 

Contact
Mocht u interesse hebben of meer informatie willen over de aankoopkeuringen of onze manier van werken, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Of vraag een offerte aan met het naastgelegen formulier.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Projecten Aankoopkeuringen

trudo eindhoven

TRUDO EINDHOVEN

Bouwtechnokeuringen slimmer ko

domein wonen eindhoven

DOMEIN WONEN EINDHOVEN

Bouwtechnokeuringen en koopgarantplan

asn

ASN

MJOP en taxatie

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken

comognvdovrtfedec