NEN2767 Opleiding - SB Vastgoed

Onderhoud is niet langer puur het terrein van techneuten. Voor hetzelfde gebouw worden soms zeer uiteenlopende onderhoudsmaatregelen aanbevolen. Conditiemeting volgens NEN 2767 is een instrument voor het object en uniform meten van de fysieke kwaliteit van bouw- en installatieonderdelen. Met de conditiemeting wordt de technische staat van een gebouw of bouw- of installatiedeel meetbaar gemaakt en uitgedrukt in numerieke waarden. De basis van een conditiemeting is het kwalificeren en het kwantificeren van gebreken van bouw- en installatiedelen. Als de methode goed wordt toegepast, zijn de uitkomsten bij alle inspecteurs gelijk; het maakt niet uit wie de inspectie uitvoert.

De status van de elementen wordt vervolgens gebruikt als input voor een betrouwbaar meerjaren onderhoudsplan (MJOP). Met de inbreng van de inspecteur wordt de vastgoedbeheerder of - manager in staat gesteld het levensloopproces van gebouwen naar kosten, tijd en kwaliteit te beheersen.


Voor wie

De opleiding is bedoeld voor projectleiders, inspecteurs, opzichters en werkvoorbereiders die zich in hun dagelijks werk bezighouden met het doen van conditiemetingen.

Offerte aanvragen
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat SB Vastgoed voor u kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0492 - 472 444 of vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam *

Ongeldige invoer
E-mailadres *

Ongeldige invoer
Uw bericht *

Ongeldige invoerMeer informatie cursus NEN2767

Cursusduur

3 dagen, met zowel theorie als praktijk. Het opleidingsprogramma is opgebouwd uit 3 modules van elk een dag.

  • Theoretisch kader conditiemeting conform NEN 2767, de methodiek
  • Inspecties conditiemeting volgens NEN 2767, van theorie naar praktijk
  • Planvorming op basis van NEN 2767

Certificaat NEN2767

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. Aansluitend op de cursus kan bij SCEV het certificaat “NEN 2767-Methodiek” en het certificaat “NEN 2767-onderhoudsinspecteur” worden behaald.

Kosten NEN2767 Cursus

De kosten en planning van de cursus zijn afhankelijk van wensen en aantal deelnemers.

Contact
Heeft u interesse in een cursus? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ook een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina.

 

Adres:
Steenovenweg 5
5708 HN, Helmond

E-mail: info@sbvastgoed.nl
Telefoon: 0492 - 472 444

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Nieuwsbrief

Keurmerken

comognvdovrtfedec