Nieuws - SB Vastgoed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten.

Vacature Bouwkundig Inspecteur

Wij zijn met spoed op zoek naar een bouwkundig inspecteur op HBO-niveau die zich wil gaan ontwikkelen als taxateur herbouwwaarde. Ben of ken jij iemand die ruime ervaring heeft op het gebied van inspecties en conditiemetingen? Stuur ons een bericht! 

 

Je werkzaamheden
Als taxateur herbouwwaarde ga je gebouwen opnemen en maak je berekeningen om zo tot een herbouwwaarde te komen. Het uitgewerkte rapport ‘Taxatie Herbouwwaarde’ dient voor verzekeringsdoeleinden. Jouw bouwkundige kennis is hierbij van groot belang. 

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw cv uiterlijk vóór 31 januari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

EPG gecertificeerd

Sinds 25 oktober 2017 beschikt SB Vastgoed over een actueel EPG certificaat. Dat betekent dat we aan de actuele nationale beoordelingsrichtlijn BRL 9500 voldoen voor energieprestatieadvisering. EPG certificeert adviesbureaus die zich bezig houden met de uitgifte van energie-indexrapporten en energielabels voor zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Ze hebben als doel om de kwaliteitszorg op het gebied van energieprestatieadvisering te bevorderen. 
 
Wilt u meer weten over de EPG-Certificering? Klik hier. 

Lees het interview op Regio in Bedrijf

In een interview met het platform Regio in Bedrijf spraken we over de aanbesteding van Koraal, uitgevoerd door SB Vastgoed. "Grip op de vastgoedportefeuille, optimaal inzicht in de kosten voor onderhoud en beheer en implementatie in een geavanceerd softwareprogramma. Dat waren de belangrijkste vragen uit de aanbesteding van Koraal, uitgevoerd door SB Vastgoed."

 

Wilt u heel het interview lezen? Klik dan hier. 

 

Publicatie in Regio in Bedrijf Zuidoost-Brabant

SB Vastgoed stond in het blad Regio in Bedrijf Zuidoost-Brabant 2016-2017. "Tien jaar bestaat SB Vastgoed nu. Tien jaar waarin gebouwd is aan een stabiel team en een goede naam bij de klantenkring. 'We zijn klaar om te groeien', vindt Sjef Bakels. 'De organisatie staat, het kennisniveau is hoog.

Lees meer

Schrijf u in voor onze cursus NEN2767

Speciaal voor (onderhouds-) inspecteurs en adviseurs werkzaam bij vastgoedbeheerders, woningcorporaties, zorg-/onderwijsinstellingen en gemeenten heeft SB Vastgoed een cursus conditiemeting volgens NEN2767 ontwikkeld.

Lees meer

Helmond bespaart energie

SB Vastgoed is lid van de vorig jaar opgerichte coöperatie Helmond Bespaart Energie. Deze keten van Helmondse bedrijven heeft als doel om particuliere woningen energiezuinig en comfortabel te maken.

Lees meer

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Keurmerken