Nieuws - SB Vastgoed

Nieuws

Hier vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten.

Lees het interview op Regio in Bedrijf

In een interview met het platform Regio in Bedrijf spraken we over de aanbesteding van Koraal, uitgevoerd door SB Vastgoed. "Grip op de vastgoedportefeuille, optimaal inzicht in de kosten voor onderhoud en beheer en implementatie in een geavanceerd softwareprogramma. Dat waren de belangrijkste vragen uit de aanbesteding van Koraal, uitgevoerd door SB Vastgoed."

 

Wilt u heel het interview lezen? Klik dan hier. 

 

Publicatie in Regio in Bedrijf Zuidoost-Brabant

SB Vastgoed stond in het blad Regio in Bedrijf Zuidoost-Brabant 2016-2017. "Tien jaar bestaat SB Vastgoed nu. Tien jaar waarin gebouwd is aan een stabiel team en een goede naam bij de klantenkring. 'We zijn klaar om te groeien', vindt Sjef Bakels. 'De organisatie staat, het kennisniveau is hoog.

Lees meer

Schrijf u in voor onze cursus NEN2767

Speciaal voor (onderhouds-) inspecteurs en adviseurs werkzaam bij vastgoedbeheerders, woningcorporaties, zorg-/onderwijsinstellingen en gemeenten heeft SB Vastgoed een cursus conditiemeting volgens NEN2767 ontwikkeld.

Lees meer

Helmond bespaart energie

SB Vastgoed is lid van de vorig jaar opgerichte coöperatie Helmond Bespaart Energie. Deze keten van Helmondse bedrijven heeft als doel om particuliere woningen energiezuinig en comfortabel te maken.

Lees meer

Contactgegevens

Postbus 172
5700 AD, Helmond

Steenovenweg 5
5708 HN Helmond

T. 0492 - 472 444
E. info@sbvastgoed.nl

Nieuwsbrief

Keurmerken